Swapmeet

Model Udstilling & SWAPmeet 2023

Søndag d. 22. januar 2023 inviterer Brenderup HyggeByg til en hyggelig dag med SWAPmeet og modeludstilling i Brenderup Aktivitetscenter på Fyn.

Udstillingen er åben for udstillere fra kl. 9:00 - 17:00, og for besøgende fra kl 11.00 - 17.00.

Der vil være mulighed for at forudbestille frokost. Derudover vil der kunne købes kaffe/the, sodavand, kage, franske hotdogs og diverse i Aktivitescenterets cafeteria.

Følgende danske hobbybutikker vil have en stand:

Det vil være muligt at bestille en stand til udstilling/salg/bytte:

Standoversigt og forklaring til typer af stande til Swapmeet 2023

I første omgang vil det kun være muligt, at reservere en stand pr deltager, så så mange som muligt har mulighed for at booke en stand. Prisen for standen dækker også indgangsprisen.

Indgangsprisen for almindeligt besøgende bliver 10,-

Konkurrence

Denne gang prøver vi noget nyt. Vi indfører nemlig en konkurrence - Ikke en modelbygnings konkurrence, men en "Bedste Stand" konkurrence. Der bliver tale om en publikumsafstemning, hvor publikum kan bedømme hvilken stand eller butik, der gjorde det største indtryk på dem. Det kan være i form af den flotteste stand med udstillede færdige modeller, eller bedste præsentation af hobbyen, fremvisning af forskellige modelbyg teknikker osv osv ..... der er ingen grænser, det er helt op til jer selv, hvad I vil gøre, for lige at give jeres egen stand en tand ekstra.

Alle stande og butikker deltager på lige vilkår i konkurrencen om 1. præmien der lyder på en gratis stand til næste SWAPmeet (alm. eller hjørne-stand efter eget valg) inkl. morgenmad og frokost, samt kaffe ad libitum.

 

Der er lukket for tilmelding!